Uniek design, vintage en industriƫle meubels: dat is Stoer Design!

WIE IS STOER DESIGN NOU EIGENLIJK?

Ik ben Mirella, eigenaresse van Stoer Design. Stoer Design is een pittoresk winkeltje gevestigd in Doesburg met unieke en ambachtelijke producten voor je interieur. Ik combineer de winkel met het afstylen van woningen, de producten uit de winkel komen dan ook goed van pas!

Samen met Spijkervast bieden wij maatwerk in interieur om van jouw woning een thuis te maken. Het afstylen, fotograferen van woningen en de winkel maakt samen Stoer Design.

Stoer Design is ook een online miniwarenhuis, vol met vintage meubels, woonaccessoires, handmade design en verrassende kinderkamerinrichting. Al deze mooie spullen zijn overgoten met een industrieel en landelijk sfeertje. Soms rauw, soms met een romantisch randje, maar altijd origineel en stoer. Snuffel rond en laat je verassen door inspirerende interieurideeën.

Onze passie, jouw woninginrichting
In Augustus 2015 startten wij onze webwinkel Stoer Design, een avontuur waar wij al langer van droomden en waar we ontzettend veel plezier in hebben! We hebben een passie voor woonaccessoires, meubels en interieurvormgeving en willen die graag met jouw delen. Daarom vind je naast prachtige producten, ook woonideeën en –inspiratie bij Stoer Design.

Wie zijn we dan?

Over ons Thijs en Mirel

Mirella: “Mijn kracht is het samenbrengen van producten, dit doe ik op unieke wijze. Stoer hout gecombineerd met zachte breisels? Vintage in combinatie met nieuwe handmade meubels? Geen enkel probleem! Ik ga graag op zoek naar de mooiste producten en laat me niet beperken tot onze landsgrenzen. Van over de hele wereld breng ik meubels en woonaccessoires naar jouw huis. Met Stoer Design combineer ik mijn passie voor interieurstyling met die voor fotografie. Ik ben zelfstandig fotograaf en de foto’s van onze producten zijn dan ook stuk voor stuk door mijzelf gemaakt.

Thijs: “Ik kon waarschijnlijk eerder timmeren dan lopen en begon al op jonge leeftijd met het maken van producten van hout. Op mijn twaalfde maakte ik bijvoorbeeld speelgoedtreintjes, die gingen als warme broodjes over de toonbank op markten. Niet lang daarna ontstond de interesse in het ontwerpen en maken van meubels. In 2002 ben ik begonnen als zelfstandige en inmiddels maak ik veel meer dan alleen meubels. Als interieurontwerper en –bouwer realiseer ik nu complete interieurs, onder andere voor woonhuizen, winkelpanden en jachten. Mijn passie is het maken van mooie dingen, vakmanschap en creativiteit spelen daarbij een grote rol. Voor Stoer Design ontwerp en maak ik dan ook met veel plezier exclusieve en handgemaakte meubels.”
Samen zijn wij Stoer Design. In onze webwinkel combineren we onze passies, met als doel het inspireren van jouw woonkamer, tuin en kinderkamer. Het komt recht uit ons hart, dat maakt het bijzonder.

Handmade design
Wij vinden het belangrijk om naast vintage en retro, ook unieke producten in ons assortiment te hebben. Daarom werken we samen met een aantal getalenteerde productontwerpers. De producten die zij maken zijn vaak uniek, of in zeer beperkte oplage verkrijgbaar. Daarnaast bevat het assortiment ook unieke en handmade meubels, ontworpen en gemaakt door Thijs. Deze meubels zijn exclusief verkrijgbaar bij Stoer Design. Thijs maakt de meubels graag voor jou op maat. Heb je liever een geheel eigen ontwerp? Neem dan contact met hem op via de website van Spijkervast.

Contact opnemen?
Persoonlijke aandacht vinden we belangrijk. We behandelen je bestelling met grote zorg en versturen je aankoop als cadeautje. Ook als je vragen hebt horen we het graag. 

Bekijk onze website en neem contact met ons op voor een persoonlijk (interieur)advies!