MIREL FOTOGRAFIE

MIREL FOTOGRAFIE

Ik ben Mirella, heb een lieve partner met gouden handen, ben mama van drie kids, lifestyle fotografe, Interieurontwerper, stylist en productdesigner.
Enthousiast, professioneel, strevend naar altijd mooiere foto's, nieuwe ideeën en het realiseren van woondromen voor onze klanten.
Ik ben gek op pure, tijdloze, lichte, unieke en natuurlijke beelden en materialen.

Persoonlijk advies
Ik kan je helpen met al je vraagstukken over je interieur & mode
Van interieurstyling, interieurontwerp, tuinontwerp, keukenontwerp, badkamerontwerp, een kleuradvies voor bijvoorbeeld de kleuren op de wanden tot een ontwerp voor een complete verbouwing, aankleding bruiloft en de realisatie en fotografie daarvan.

Fotografie
9 jaar geleden ben ik begonnen met fotograferen en stylen...... Nu een ervaren gepassioneerde fotografe/stylist met een mooie daglicht studio in Spankeren en een winkel met Furniture en unieke accessoires in Doesburg.
Ik geniet iedere dag van mijn werk en ben blij dat ik deze mooie momenten steeds weer vast mag leggen en Jou mag inspireren om je woondromen waar te maken! Waarom? Omdat ik het heel belangrijk vind dat je huis of je werkomgeving een plek is waar jij je thuis voelt en jij jezelf kunt zijn zodat je het beste uit jezelf kunt halen! Op deze pagina vinden jullie alle informatie over de fotografie.

Can't wait to meet you! Stijlvolle groet, Mirella

Naam
Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
12 per pagina

4 artikel(en)

Naam
Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
12 per pagina

4 artikel(en)